Udendørs træning

Så er udendørs sæsonen skudt i gang. Du kan booke dig i sport solution hvor du logger ind med dit medlemsnr. samt kode. Frem til vi åbner "normalt" igen, kan du booke både hold og individuel træning uanset medlemskab.

Nyhed..vi har lavet en fantastisk aftale med Brit og Christian på Residensen.Vi må benytte deres skønne græsplæne med en af de flotteste udsigter man kan ønske sig på Møn. Fra fredag d. 12.6 kl. 10.00 vil der være 45 min. Pilates med Bitten samt kl. 11.00, 45 min. Yoga også med Bitten. Du skal booke dig helt som du plejer, men møde op på græsplænen ved Residensen og du skal huske selv at medbringe hvad du har brug for af måtter, puder, tæpper, underlag osv osv. Der vil ikke være noget til rådighed - grundet smitterisiko.

Vi og ikke mindst Bitten ved jeg, glæder os helt vildt til at I nu også kan tilbydes dette...... Hold øje med evt. aflysninger pga regn, men hvorfor skulle det regne i denne skønne sommer.

Vi følger stadig sundhedsstyrelsens anbefalinger, derfor er vi kun 10 personer ad gangen og har øget fokus på hygiejne og afstand.

Der er åbent for tilmelding for fællestræning og der kan bookes individuel træning.

Har du problemer med log in eller har du glemt din kode så giv os et ring.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Log in og Book
Tilbage til oversigt